Moeder en dochter Tine en Jade Noë samen op de Brugse cd&v-lijst 

Tine Noë en Jade Noë stellen zich samen kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met dit moeder en dochter duo uit Sint-Jozef zijn nu alle kandidaten van de Brugse cd&v uit deelgemeente Sint-Jozef gekend. Vanuit Koolkerke kan de partij rekenen op Lieven Deswaef, die zich opnieuw kandidaat stelt.

Tine & Jade Noë

Tine Noë (40) heeft als sociaal werker bij het CAW al heel wat ervaring heeft opgebouwd. Ze wil zich dan ook inzetten voor alle Bruggelingen en dit doet ze vanuit haar woonplaats in Sint-Jozef.

Van plaats 30 op de lijst, springen we naar plaats 32, want daar vinden we haar dochter Jade Noë terug. Met haar 22 jaar is ze de tweede jongste kandidate op de lijst van de Brugse cd&v. Als studente sociaal werk aan Howest wil ze graag theorie omzetten in de praktijk door sociale ongelijkheid aan te pakken en de maatschappij te versterken. Haar engagement als leider binnen KSA Frassati brengt haar in contact met alle lagen van de bevolking, maar vooral ook met jongeren: “Ik wil voor hen een aanspreekpunt zijn. Brugge heeft veel capaciteiten en sterktes die ik wil helpen naar voren brengen.”.

Lieven Deswaef

Vanuit Koolkerke kan de partij rekenen op een ervaringsdeskundige die zijn job als leerkracht op pauze zette om Nico Blontrock te ondersteunen als schepen van cultuur: Lieven Deswaef. De 46-jarige vindt het belangrijk dat elke inwoner van Brugge kan kiezen voor een vertegenwoordiger van zijn buurt op de lijst van de Brugse cd&v en wil die persoon zijn voor Koolkerke en Sint-Jozef: “Mijn stokpaardjes zijn en blijven: inzetten op duurzaamheid en hernieuwbare energie met en door Bruggelingen, bereikbare politiek en leefbare mobiliteit. Ik ga voor een welvarend Brugge waar iedereen zichzelf mag zijn in een respectvolle samenleving”. Symbolisch op dezelfde hoogte als zijn schepen, kan je hem terugvinden op plaats 23 in de lijst.

Foto Cd&V Lieven Deswaef Dirk De Fauw Jade Noë
Foto Cd&V Tine Noë 3