Brugse cd&v duidt Dirk De fauw aan als lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2024

Persnota

Brugge, 25 oktober 2023 – De partijraad van de Brugse cd&v heeft een beslissing genomen met betrekking tot de komende verkiezingen. De partij heeft vol overtuiging Dirk De fauw aangeduid als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2024.

De keuze voor Dirk De fauw als lijsttrekker weerspiegelt de sterke overtuiging van de Brugse cd&v in zijn leiderschap en zijn toewijding aan het welzijn van onze stad en haar inwoners. Dirk De fauw heeft zich geprofileerd als een ware burgervader, een ervaren bestuurder en met een diepe betrokkenheid bij de Brugse gemeenschap.

De steun van de partijraad weerspiegelt de eensgezindheid en vastberadenheid van de Brugse cd&v om ook gedurende de komende 6 jaar samen te werken met Dirk De fauw om onze stad naar nieuwe hoogten te brengen. Als lijsttrekker zal hij een krachtige kandidatenlijst leiden, samengesteld uit individuen met diverse achtergronden, maar met een gemeenschappelijke toewijding aan het dienen van Brugge en haar inwoners.

Ook Franky Demon zal een essentieel deel uitmaken van deze ploeg en steunt loyaal Dirk De fauw als lijsttrekker. Dit statement van eenheid en solidariteit toont de kracht van hun samenwerking. Ondanks soms onvoorziene wendingen in het politieke landschap, blijft Franky vastberaden achter Dirk staan, die als lijsttrekker Brugge naar een stralende toekomst zal leiden.

Franky's steun aan Dirk en zijn vastberadenheid om zich samen met hem in te zetten voor een betere toekomst voor Brugge, zijn een lichtend voorbeeld van politieke samenwerking en loyaliteit. Samen zullen zij de uitdagingen aangaan en zich inzetten voor een inclusief en welvarend Brugge.

Dirk De Fauw zelf is enthousiast en heeft beloofd om zich onvermoeibaar in te zetten voor de stad die hij liefheeft. "Ik ben vereerd en dankbaar voor het vertrouwen dat de partijraad in mij heeft gesteld," zei De fauw. "Samen met onze sterke schepenen en raadsleden zullen we verder werken aan een beleid dat respect krijgt van meer dan 77% van onze bevolking."

“We zijn tevreden met de éénsgezindheid van de partij. Ik ben enorm trots met het behaalde resultaat van het beleid in het algemeen en onze burgemeester Dirk in het bijzonder. Het verheugt mij dat Franky deze afspraken ondersteunt als gedreven partijman”, dixit Guy Rogissart.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:
Guy Rogissart, voorzitter Brugse cd&v – 0476/20 39 00