Nog versterking voor het noorden op de Brugse cd&v-lijst met ook Lissewegenaar Luc De Laere en Marleen Chenot uit Kruisabele

Lissewegenaar Luc De Laere en Marleen Chenot uit Kruisabele versterken de Brugse cd&v-lijst en vervoegen in het noorden Lisseweegs schepen Minou Esquenet en Dudzeels raadslid Olivier Strubbe op de lijst.

Luc De Laere

De 61-jarige Luc De Laere uit Lissewege werkt als verpleegkundig specialist urologie. Hij neemt opnieuw deel aan de verkiezingen vanop plaats 43 en doet dit met een duidelijk doel: “Mijn persoonlijke ambities zijn bescheiden, maar ik geloof in burgemeester Dirk De fauw en de Brugse cd&v en zij krijgen mijn volle steun!”.

Samen met huidig schepen van klimaat en energie, milieubeleid, smart city en facilitair beheer Minou Esquenet (56) vertegenwoordigt hij Lissewege. De schepen zal dit doen vanop plaats 2 op de lijst en wil graag verder voor de Bruggelingen: “Het is een eer schepen te mogen zijn en daadwerkelijk te kunnen bouwen aan een toekomst van onze mooie stad. Met de goedkeuring van de Bruggeling bouw ik graag nog 6 jaar verder”.

Marleen Chenot

Ook de 60-jarige Marleen Chenot uit Kruisabele kent de knepen van het campagne voeren. Naast haar job als ambtenaar van de Vlaamse Overheid wil ze ook vanaf plaats 42 op de Brugse cd&v-lijst een rol van betekenis spelen: “Ik wil graag de stem vertolken van de wijk Kruisabele”.

Kruisabele verbindt het noorden van Sint-Jozef met Dudzele, van waaruit ook bedrijvig raadslid Olivier Strubbe (44) opnieuw zijn kans zal wagen. Naast zijn job in de Colruyt te Sint-Pieters en zijn zelfstandige zaak K-Doos in bijberoep is hij actief in talloze verenigingen waaronder het feestcomité in Dudzele. maar zijn politieke honger is na één legislatuur nog niet gestild: “De doelstelling blijft hetzelfde, de (lokale) politiek dichter bij de mensen brengen. Niet met holle woorden, maar met daden en dus waar mogelijk de mensen helpen. Onze plaats, als lokale mandataris, is tussen onze burgers. Met veel goesting zou ik in 2024 graag opnieuw deel uitmaken van dit team!”.

 

Foto Cd&V Luc De Laere Marleen Chenot Dirk De Fauw Olivier Strubbe
Foto Cd&V Minou Esquenet 2