Zeebrugge vertegenwoordigd op de Brugse cd&v-lijst met
Pragya Timilsina, Linda Schamps en Nancy Cattoor

De Brugse cd&v stelt drie kandidaten voor, uit en voor Zeebrugge: rasechte Zeebrugse Nancy Cattoor die nu in Sint-Jozef woont, voormalig vissersvrouw Linda Schamps en jongere Pragya Timilsina, met Nepalese roots.

Linda Schamps

De 63-jarige Linda Schamps is gepensioneerd zelfstandige, maar zit nog vol energie. Sinds 1980 woont ze in Zeebrugge. Tegenwoordig brengt ze veel tijd door in de Flandria jachthaven. Ze is een moeder en grootmoeder die haar eerste man moest afgeven aan de zee. Het Visserskruis is voor haar dan ook heilig. Naast het leven op het water is ze ook gepassioneerd hobbyfotografe voor onder andere ‘Het Nieuws Vandaag’.

Ze wil een constructieve bijdrage leveren aan Brugge en specifiek Zeebrugge: “Verbeteren waar het kan en meehelpen zaken te realiseren. Samen sterk voor een nóg mooiere toekomst waar zekerheden zijn”. Dit wil ze doen door dicht bij de mensen te staan, te luisteren en empathisch te zijn. Ze is te vinden op plaats 26 van de Brugse cd&v-lijst.

Pragya Timilsina

Met haar 20 jaar is Pragya Timilsina, uit de Strandwijk in Zeebrugge, de jongste kandidaat op de Brugse cd&v-lijst. Vanop plaats 38 dingt de studente Biomedische Wetenschappen naar een kans om de Nepalese gemeenschap te vertegenwoordigen. De politieke microbe heeft ze te pakken van haar vader: “Ik wil graag meer betekenen, niet alleen voor mijn gemeenschap, maar vooral voor mijn geliefde stad Brugge”.

Nancy Cattoor

Ook Nancy Cattoor zal opnieuw deelnemen aan de verkiezingen. De 57-jarige is geboren en getogen te midden de visserij in Zeebrugge en vissersdochter in hart en nieren. Haar grootvader was Zeilmaker Pierre Demeester, wiens Rederij ondertussen een 100-tal jaar bestaat en nog steeds wordt verdergezet door haar broer. De bevlogen OCMW-medewerker woont nu in Sint-Jozef. Voor haar hebben de lokale verkiezingen geen geheimen meer. Met volle goesting staat ze opnieuw op de lijst van de Brugse cd&v. Vanaf plaats 44 wil ze haar steentje bijdragen door: “een luisterend oor te zijn voor mijn medemensen en hen te helpen, dit door correcte informatie te geven over wat er speelt in ons Brugge”.

 

Foto Cd&V Linda Schamps En Nancy Cattoor
Foto Cd&V Pragya Timilsina